. .

Julkaisut

Network-lehti

Suomen DB Schenker julkaisee Network-kanta-asiakaslehteä. Lehti ilmestyy neljä kertaa vuodessa painettuna lehtenä ja verkkojulkaisuna.

Network on taustoittava ja tietoa monipuolisesti kokoava asiantuntijalehti, joka kertoo ajankohtaisista kuljetukseen ja logistiikkaan sekä DB Schenkeriin ja asiakkaittemme yritystoimintaan liittyvistä aiheista.

Network-lehti on ilmestynyt vuodesta 1996 alunperin Kiitolinjan ja Scanspedin yhteisenä asiakaslehtenä. Ensimmäisessä numerossa kerrottiin muun muassa uudesta rahtikirjojen täyttämiseen rakennetusta pc-ohjelmistosta sekä EU:sta ja logistiikasta. Noista ajoista lähtien Network on elänyt konsernin ja asiakkaittemme kanssa alan kehitystä luotaillen ja ennakoiden.

Lue uusin lehti

Lähde: DB Schenker
Uusi maaliikennekeskus nousee
Varaosalogistiikka luistaa
Kumipyörät rullaavat - DB Schenker uudisti maakuljetusten toimintamallit

Network 1/2014

Muutoksia jakelutietoihin?

Haluatko tilata tai peruuttaa lehden? Se onnistuu alla olevan linkin kautta. Samalla lomakkeella voit ilmoittaa myös osoitteenmuutokset ja muut jakeluun vaikuttavat tiedot. Julkaisemme lehteä asiakaslehtenä, joten sen tilaus ei maksa mitään. Ympäristöä ajatellen kannattaa lukea digilehti. Ilmestymisestä muistutamme asiakastiedotteella, Twitterissä ja Facebookissa.


Tilaa tai muuta osoite

Päivitetty: 05.03.2014

Sivun alkuun