. .

Euroopan maakuljetukset

DB SCHENKERsystem -aikataulu

DB SCHENKERsystem -peruspalvelussa vienti- ja tuontikuljetusten lähtöpäivät on etukäteen määritetty. Toimitukset ovat aikataulutettuja, ovelta ovelle pääsääntöisesti 3-4 vrk etäisyydestä riippuen.

Verkkopalveluiden aikataulu perustuu Euroopan kattavaan DB SCHENKERsystem -aikatauluun, joka on suunniteltu ovelta ovelle -kappaletavarakuljetuksille.

Hae haluamasi aikataulu seuraavasti:

  • Valitse lähtömaa ja lisää lähtöpaikan postinumero.
  • Valitse määrämaa ja lisää määräpaikan postinumero.
  • Klikkaa hae-painiketta.

Saat aikataulun, jossa näkyvät noutopäivät lähettäjältä ja jakelupäivät vastaanottajalle. Jos jakelupäivän kohdalla näkyy +1, kuljetuksen kesto on yli viikon. Vastaavasti +2 kertoo, että kuljetus kestää yli kaksi viikkoa.

Aikataulun ehdot
Aikataulu kattaa alle 2500 kg:n kappaletavaralähetykset  muutamia poikkeuksia lukuun ottamatta ovelta ovelle -kuljetuksina. Aikataulu perustuu normaaleihin kuljetusolosuhteisiin ilman aikatakuuta.

Kuljetustilaus ja nouto
Kuljetustilaus on tehtävä noutopäivää edeltävänä työpäivänä ennen klo 14.00. Lähetyksen on oltava noutovalmis noutopäivänä klo 9.00 alkaen.

DB Schenker ei vastaa EU:n ulkopuolisten maiden tullimuodollisuuksista tai kansallisista vapaapäivistä aiheutuneista viivästyksistä. Aikataulussa ilmoitetut ajat ja päivät on annettu sitoumuksetta, eivätkä ne ole kuljetussopimuksen osana. Aikoihin ja päiviin voidaan tehdä muutoksia ilman edeltävää ilmoitusta.

DB SCHENKERtop- ja DB SCHENKERtop 12 -lisäpalvelut

Aikataulu kertoo hakutuloksessa, jos kyseiselle välille on tarjolla aikataulutakuu joko DB SCHENKERtop tai DB SCHENKERtop 12 -lisäpalveluna. Näihin lisäpalveluihin liittyvät ehdot saat myyntipalvelustamme, puh. 010 520 01.

Päivitetty: 18.09.2013

Sivun alkuun